Шоколадова терапия – награда за тялото и духа

Това е терапия от ново поколение, която пробужда сетивата и възстановява хармонията на тялото и душата. Свойствата на какаото, обогатяват кожата, а сладкият му аромат Ви потапя в океан от емоции.

 

Любителите на шоколада, които се притесняват за фигурата си и за цвета на лицето си, вече могат да отдъхнат. Решението на проблемите им се крие в новите процедури за разкрасяване на основата на шоколад. Шокотерапията в момента е голям хит във цяла Европа.Според специалистите полифенилните съединения в какаото имат свойства, които забавят стареенето на кожата.


Целта на този вид масажи е да се нахрани както кожата, така и душата. "Знаете, че когато искате да ви е добре, правите всичко възможно и след това не искате да имате никакви оплаквания. Напротив, чувствате се идеално и всичките ви усещания са задоволени".След масаж на лицето с чисто какаово масло терапията продължава с мечтата на всеки, подложил се на диета - прилагането на маска с разтопен шоколад. Гъсто разтопения шоколад се намазва на дебел пласт върху лицето и шията. Целта е пълен релакс и дълбоко подхранване.

 

Козметични свойства на какаото:


-Стимулира елиминирането на токсини и участва в трансформирането на енергията.
-Анти-оксидант, благоприятства реструктурирането на клетките.
-Подобрява кръвообращението, заздравява стените на капилярите и благоприятства правилното оттичане на лимфата.
-Забавя процесите на стареене на клетките, увеличава здравината и еластичността на кожата.
-Стимулира функциите на фибробластите и благоприятства синтеза на колаген и еластин.
-Стимулира обонянието като създава усещане на спокойствие и благосъстояние


Шоколадова терапия за лице


Деликатна антистрес процедура против замърсяване на кожата-едно вкусно бягство от напрегнатото ежедневие с доказани резултати: кожата възвръща блясъка, мекотата и нежността си. Има моментален подобряващ ефект – само 45минути са необходими за изпълнението и.

 

Шоколадова терапия за тяло


Ако се нуждаете от загуба на няколко см., то това е терапията за Вас. Стимулира елиминирането на токсини, участва в енергийния обмен. Подобрява периферната циркулация и заздравява стените на капилярите. Стимулира липолизата, повишава телесната температура. Стимулира обонянието и повишава нивото на серотонин и ендорфин. Създава усещане за релакс и комфорт.


Резултата е дълготраен комфорт, свежест и релаксация. Освен това шоколадовите процедури стимулират производството на ендорфини “естествените хормони на удоволствието”, подхранват кожата в дълбочина, тонизират целия организъм. Всяка уважаваща себе си дама може да изпита благотворното въздействие на професионалните грижи с шоколад. Усещането е невероятно!